by on May.26, 2016, under Opties, accesoires

 

 WELKOM BIJ DE SENIORENWINKEL KAATSHEUVEL !

Om iedereen van te dienst te kunnen zijn, bieden we vele opties aan. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod.

Voor zowel de Vario- als de Wellness collectie kunt u o.a. kiezen voor:

Hoofd- en nekkussens

U heeft de keuze uit diverse hoofd- en nekkussens. Deze zijn in hoogte te verstellen en bovendien in verschillende diktes, afmetingen en vormen verkrijgbaar. Uw kunt de verschillende vormen ervaren.

Draaiplateau

Met behulp van het draaiplateau onder de stoel, kunt u de stoel 360° draaien. In de opstastand wordt het draaiplateau automatisch geremd. Bovendien neemt het weinig ruimte in beslag en is het nauwelijks zichtbaar in de neutraalpositie.

Wielsysteem (zelfremmend)

Vanwege de kwaliteit en de duurzaamheid zijn Fitform fauteuils zeer degelijk uitgevoerd en daardoor voor sommige mensen wat moeilijker te verplaatsen. Het optionele wielensysteem maakt het makkelijker om de fauteuil te verplaatsen. U rolt de fauteuil eenvoudig aan de kant om bijvoorbeeld de ruimte achter of onder de fauteuil schoon te maken of omdat u de fauteuil op een andere plek wilt neerzetten. Het wielensysteem is zelfremmend, waardoor er geen ongelukken kunnen ontstaan bij bijvoorbeeld het opstaan vanuit de stoel. Het zelfremmend wielsysteem is mogelijk op diverse Wellnessfauteuils en op de Vario zorgfauteuils.

De wielen worden bediend met een hendel aan de achterzijde van de rugleuning

RCPM zitysteem tegen rugklachten

RCPM zorgt in combinatie met een goed gesteunde zithouding, voor een duidelijke vermindering van rugpijn als gevolg van zitten. De zitting van een Fitform-fauteuil met RCPM maakt drie tot vijf maal per minuut kleine draaibewegingen (0,8° naar rechts en naar links), terwijl de rugleuning stil staat. U hoeft hier zelf niets voor te doen. De bewegingen starten zodra u op de fauteuil gaat zitten.

Accusysteem (geen snoer in de kamer)

Het snoer in de kamer bij een elektrisch verstelbare fauteuil is verleden tijd met de optioneel te bestellen accu. Afhankelijk van het gebruik is de accu dagenlang bruikbaar. Daarna kunt u deze weer zeer eenvoudig opladen
Verwarming

Voor de koude wintermaanden is het mogelijk om verwarming te bestellen bij de stoel. De zitting en de rugleuning worden voorzien van een verwarmingselement. De verwarming is beveiligd tegen oververhitting en voldoet aan alle benodigde veiligheidsnormen.

Infrarood handbediening

In plaats van een handbediening die met een snoer aan de fauteuil vast zit, kunt u ook een infrarood handbediening bestellen

 

wij leveren voornamelijk in de omgeving Kaatsheuvel, Loon op zand, Tilburg, Waalwijk, Waspik, Dongen, De Moer, Drunen, Oosterhout, Oosteinde en omgeving


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Klik aan

232_webfrmt 238 webfrmt 247 in relax met magazine 250 webfrmaat 252-webfrmt 610 relaxstand met vrouw