Elektrische sta op stoel

Elektrische sta op stoel

Heeft u moeite om uw stoel uit te komen? Of worden uw spieren en/of gewrichten te zwaar belast met het opstaan? Dan bieden wij u bij De Seniorenwinkel dé oplossing. Namelijk een elektrische sta op stoel. Hiermee kunt u zonder problemen opstaan. Tevens is het belangrijk dat u een goede houding heeft tijdens het zitten. Wanneer dit gebeurt, zult u vanzelf merken dat de rugklachten en gewrichtsproblemen minder worden. Met een sta op stoel of fauteuil kunt u zonder problemen opstaan. Met een druk op de knop verandert uw stoel van positie.

Ons assortiment

Elektrische sta op stoelWanneer u door onze website heen gaat, zult u zien dat wij verschillende modellen in ons assortiment hebben. Zo staan er diverse sta op stoelen waaronder een sta op stoel met gasveer een elektrische sta op stoel. Zoals gezegd wordt het opstaan met een van deze stoelen aanzienlijk makkelijker. Hierdoor kunt u met een gerust hart languit liggen en vervolgens weer uit uw stoel komen.

Bij veel van onze elektrische sta op stoelen kunt u de rugleuning en voet tegelijkertijd activeren zodat u in slechts 1 stap eenvoudig kunt opstaan. Wanneer u nog met vragen zit, staan wij altijd voor u klaar met een passend advies. Uw wensen en behoeften staan bij ons dan ook op nr. 1.

Eenvoudig in het onderhoud

Dankzij de natuurlijke materialen zijn onze elektrische sta op stoelen erg eenvoudig in onderhoud. Door de wieltjes onder uw stoel, is uw fauteuil eenvoudig verrijdbaar. Dit is handig wanneer u onder uw stoel wilt schoonmaken. Indien u meer informatie wenst te hebben, kunt u via onze website in contact komen met ons. Wij staan u graag te woord.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Klik aan

232_webfrmt 238 webfrmt 247 in relax met magazine 250 webfrmaat 252-webfrmt 610 relaxstand met vrouw