Gemakstoel

Gemakstoel voor senioren

Bent u opzoek naar een gemakstoel? Dan bent u bij de Seniorenwinkel aan het juiste adres? De seniorenwinkel biedt een zeer uitgebreid en divers assortiment aan gemakstoelen. De Seniorenwinkel is sinds 1994 de zitspecialist op het gebied van ergonomisch zitcomfort.

Alleen de allerbeste kwaliteit voor u

Seniorenwinkel verkoopt diverse gemakstoelen, zoals sta-op-stoelen en relaxfauteuils van het merk Fitform. Fitform is een Nederlands merk dat voldoet aan alle eisen voor gezond zitten. Al onze stoelen zijn uitvoering wetenschappelijk getest op rugbelasting. De stoelen zijn hierdoor ook geschikt voor mensen die wel eens last hebben van rugklachten. Bij het zitten neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan krijgt maximale ondersteuning. De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De Seniorenwinkel werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken, zodat wij altijd de allerbeste kwaliteit hebben voor u.

Volledig op maat gemaakt

GemakstoelAl onze medewerkers hebben oog voor uw zitcomfort. Wij maken gebruik van een elektrisch verstelbare pasfauteuil, waardoor wij een relaxfauteuil of sta-opstoel volledig voor u op maat kunnen maken. Ook aan huis kunnen wij u de mogelijkheden laten zien en een stoel voor u aanmeten.

Overige producten

Naast de diverse gemakstoelen leveren wij ook hulpmiddelen, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in ons in de winkel of bij u thuis.

Contact

Bent u op zoek naar een gemakstoel? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? U kan telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Klik aan

232_webfrmt 238 webfrmt 247 in relax met magazine 250 webfrmaat 252-webfrmt 610 relaxstand met vrouw