Seniorenstoel

Seniorenstoel

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor een seniorenstoel op maat, bent u bij de Seniorenwinkel aan het juiste adres. De Seniorenwinkel is dé zitspecialist sinds 1994 op het gebied van ergonomisch zitcomfort. Wij helpen u bij het vinden van een relaxfauteuil en sta-opstoel voor een optimaal zitcomfort.

Optimale zitcomfort

Een goede seniorenstoel is erg belangrijk voor het behoud van uw rug. Een goede stoel ontlast uw rug en weerlegt de druk op het lichaam. Daarnaast is het belangrijk dat de stoel u een optimaal zitcomfort biedt.

Eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils en sta-opstoelen

SeniorenstoelDe Seniorenwinkel biedt een zeer uitgebreid assortiment aan eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils en sta-op-stoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden. Hierdoor zijn wij in staat om altijd een geschikte stoel voor u te vinden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij maken gebruik van een elektrisch verstelbare pasfauteuil, waardoor wij een relaxfauteuil of sta-opstoel volledig voor u op maat kunnen maken. Ook aan huis kunnen wij u de mogelijkheden laten zien en een stoel voor u aanmeten.

Deskundig advies op maat

Sinds 1994 is de Seniorenwinkel dé zitspecialist. Wij beschikken over een professioneel team met veel kennis van onze producten. Al vele jaren helpen wij verschillende ouderen aan perfect op maat gemaakte relaxfauteuils en sta-opstoelen. Naast relaxfauteuils en sta-opstoelen leveren wij ook hulpmiddelen, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten.

Contact

Bent u op zoek naar een seniorenstoel of heeft u interesse in één van onze andere producten? Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in onze winkel in Kaatsheuvel. U kan ook contact met ons opnemen voor een afspraak aan huis. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail versturen. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Klik aan

232_webfrmt 238 webfrmt 247 in relax met magazine 250 webfrmaat 252-webfrmt 610 relaxstand met vrouw