Sta op stoel kopen

Sta op stoel kopen

Heeft u moeite met het opstaan uit uw stoel? Dan overweegt u waarschijnlijk om een sta op stoel te kopen. Een sta op stoel ondersteunt u bij het eenvoudig opstaan uit uw stoel door mee te bewegen. De Seniorenwinkel is dé zitspecialist sinds 1994 op het gebied van ergonomisch zitcomfort. Wij helpen u bij het vinden van een sta op stoel op maat.

Optimaal zitcomfort, makkelijk opstaan en niet belastend voor de rug

De Seniorenwinkel beschikt over een zeer ruim assortiment sta op stoelen. Hierdoor zijn wij in staat om altijd een passende stoel voor u te vinden. Een goede sta op stoel helpt u bij het makkelijk opstaan uit uw stoel. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de stoel u een goed zitcomfort biedt en dat uw rug niet wordt belast. Een goede stoel is namelijk erg belangrijk voor het behoud van uw rug. Een goede stoel ontlast uw rug en weerlegt de druk op het lichaam, daarom wordt de stoel altijd voor u op maat gemaakt.

Sta op stoel kopenOverige producten

Naast sta-opstoelen leveren wij ook relaxfauteuils, hulpmiddelen, rollators, seniorenbedden, orthopedische hoofdkussens, elastische kousen en diverse producten voor voetklachten. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in onze winkel of bij u thuis.

Contact

Heeft u moeite met opstaan uit uw stoel en wilt u graag een sta op stoel kopen? Heeft u vragen of interesse in één van onze andere producten? U kunt telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail versturen of bezoek onze winkel in Kaatsheuvel. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Klik aan

232_webfrmt 238 webfrmt 247 in relax met magazine 250 webfrmaat 252-webfrmt 610 relaxstand met vrouw