Wandelstok kopen

Wandelstok kopen

Wilt u een wandelstok kopen? Dan bent u bij de Seniorenwinkel aan het juiste adres. De seniorenwinkel gevestigd te Kaatsheuvel beschikt over een zeer uitgebreid assortiment wandelstokken.

Assortiment wandelstokken

Wandelstok kopenWanneer u een wandelstok wilt kopen, heeft u bij ons dus een ruime keuze. Wij verkopen onder andere opvouwbare wandelstokken, links- en rechtshandige stokken, verstelbare wandelstokken en wandelstokken met antislip handgreep. Wij verkopen wandelstokken in verschillende prijsklassen. Denk bijvoorbeeld aan zeer chique wandelstokken met een zilveren greep. Hierdoor hebben wij een zeer divers assortiment, waardoor wij elke klant kunnen bezoeken. Daarnaast zijn de wandelstokken in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor kan de wandelstok op uw wensen en behoeften worden afgestemd.

De seniorenwinkel biedt diverse accessoires aan voor uw wandelstok. De diverse accessoires vergroten het comfort van uw wandelstok. Wij verkopen onder andere een stoklusje, dop XL extra antislip, Ice-pick, stand easy en een stokhouder voor aan uw rollator of fiets.

Overige producten

De Seniorenwinkel biedt niet alleen een zeer uitgebreid assortiment wandelstokken, maar u kunt bij de Seniorenwinkel ook terecht voor de volgende producten:

–          Sta-opstoelen op maat gemaakt;

–          Relaxfauteuils op maat gemaakt;

–          Hulpmiddelen en Rollators;

–          Therapeutische Elastische Kousen;

–          Comfort Ledikanten;

–          Braces, Bandages, Hielspoor zooltjes;

–          Orthopedische Hoofdkussens

Contact

Wilt u een wandelstok kopen of heeft u interesse in één van onze andere producten? Graag voorzien wij u van persoonlijk advies op maat in onze winkel in Kaatsheuvel. U kunt ook contact met ons opnemen voor een afspraak aan huis. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail versturen. U vindt de contactgegevens op de contactpagina.


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Klik aan

232_webfrmt 238 webfrmt 247 in relax met magazine 250 webfrmaat 252-webfrmt 610 relaxstand met vrouw